SNARKY PUPPY u Beogradu!

Prvi put, u ovom delu sveta, planetarno poznati bend i dobitnik tri Gremi nagrade, Snarki Papi, održaće koncert na teniskim terenima na Kalemegdanu, 23. juna 2019., u okviru koncertnog serijala Musicology Barcaffé Sessions.
Snarki Papi osnovao je 2003. godine basista i kompozitor, Majkl Lig. Snarki Papi se ne može nazvati „bendom“. U pitanju je muzički kolektiv kroz koji je, od trenutka njegovog nastanka, prošlo između 30 i 40 članova. Veći broj tih članova je i dalje u regularnoj rotaciji. Snarki Papi najčešće nastupa u grupi od 8 do 10 ljudi, a u Beogradu nastupiće u svom punom sastavu, što garantuje da Srbiju očekuje pravi spektakl. Majkl Lig je već nastupao u Beogradu sa svojim drugim bendom, Bokanté, prilikom čega je istakao kako je reakcija publike bila izvanredna, te dodao da jedva čeka da, u punom sjaju, postavi svoj projekat, Snarki Papi, pred srpskom publikom.
Koncertom Snarki Papija završiće se još jedna uspešna sezona koncertnog serijala Musicology Barcaffé Sessions, koja je dovela neke od najvirtuoznijih svetski priznatih muzičara u Beograd. Preporuka za ovaj muzički spektakl!

VAŽNO OBAVEŠTENJE:

Zbog neočekivanih vremenskih uslova poslednjih dana u Beogradu i preteranih padavina praćenih ledom i poplavama gradskih ulica, U SLUČAJU LOŠE (rizične) PROGNOZE za NEDELJU, 23.6., koncert SNARKY PUPPY će biti premešten na drugu adekvatnu lokaciju, o čemu ćete biti obavešteni putem društvenih mreža i relevantnih medija.

Promo Musicology Barcaffe Sessions