Snarky Puppy u Beogradu!

Snarky Puppy po drugi put stiže u Beograd u organizaciji Musicology Sessions i 3. Jula 2022. godine održaće koncert na Teniskim Terenima Kalemegdana.

Posle skoro 2.000 koncerata, 13 albuma, 4 Gremi nagrade, 8 JazzTimes and Downbeat nagrada, stotine masterklasova u obrazovnim institucijama širom sveta i više od 19 članova benda koji su se rotirali skoro deceniju i po, od kojih je svaki krenuo i u svoju solo karijeru pored toga što rade kao prateći muzičari sa raznim umetnicima širom muzičkog spektra, činilo se da je Snarky Puppy spreman da malo uspori i uživa u vožnji. Ali nakon svog poslednjeg, Live At The Royal Albert Hall, albuma koji je osvojio Gremi, bend radi sve osim usporavanja.
U stvari, Snarki Puppi je u svojoj 18. godini postojanja fokusiraniji nego što je ikada bio. Uspeh koji je grupa postigla otvorio je vrata novim kreativnim mogućnostima: sopstvenoj izdavačkoj kući, saradnji sa raznolikim spektrom umetnika, prilike za sviranje u nedovoljno pokrivenim regionima, sopstveni godišnji muzički festival i još ambicioznije projekte snimanja.  Za ovu godinu najavljen je i izlazak njihovog 14. albuma, Empire Central. Preporuka za koncert!
Izvor/Promo: Musicology Summer Stage